Wij zetten ons in voor duurzame relaties, waarbij oprechte betrokkenheid, integriteit en onderling vertrouwen de basis vormen

Professionals

Wij streven er niet naar om de grootste zijn, wel de beste. Dat betekent dat de kwaliteit hoog in het vaandel staat en wij veel waarde hechten aan tevreden professionals en opdrachtgevers.

Toegang tot de beste opdrachten

Grote variatie aan opdrachten

Transparante fees

Mogelijkheid tot het verdienen van een referral fee

Wat onze partners over ons zeggen

Aygun

“Ik beoordeel FinStars als een professionele bemiddelaar die nauw betrokken is bij zijn personeel. Ze zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schakelen proactief. Bij FinStars voel ik me comfortabel en kan ik mij gemakkelijk uiten.”

Stan

"Ik kan FinStars van harte aanbevelen. Na een prettig kennismakingsgesprek werd er snel een passende opdracht voor mij gevonden. Gedurende het gehele onboardingstraject hield FinStars mij continu op de hoogte. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord."

Ali

“Ik werk al 3 jaar samen met FinStars en ervaar hen als een zeer professionele organisatie met een persoonlijke touch. Ze zijn altijd beschikbaar en nemen de tijd voor je. Ze hebben een uitgebreid netwerk en helpen actief bij het vinden van een passende opdracht.”